تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

واکنش انگلیس به عملیات ضد جاسوسی اخیر سپاه پاسداران

واکنش انگلیس به عملیات ضد جاسوسی اخیر سپاه پاسداران به دنبال عملیات اخیر ضد جاسوسی سپاه انقلاب اسلامی ایران در کرمان و دستگیری آشوبگران مرتبط با انگلیس، مقام‌های ارشد لندن واکنش نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۱۶۵۸۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت انگلیسی در ادامه دخالت در امور داخلی ایران روز چهارشنبه از ایران خواست بازداشت افراد دوتابعیتی را متوقف کند.

 

به گزارش خبرگزاری «رویترز» سخنگوی «ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس به خبرنگاران گفت: «ما به فوریت به دنبال اطلاعات بیشتر از مقامات ایرانی در مورد گزارش‌ها در زمینه دستگیری افراد دو تابعیتی ایران-انگلیسی هستیم.»

 

روابط عمومی سپاه ثارالله استان کرمان روز یکشنبه در اطلاعیه‌ای از ضربه به شبکه سازمان یافته مرتبط با انگلیس و فعال در جریان آشوب‌های اخیر در این استان و دستگیری ۷ لیدر و عنصر اصلی آن خبر داد.

 

در این بیانیه آمده است: «با الطاف الهی و اقدامات دقیق اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه ثارالله استان کرمان شبکه‌ای سازمان یافته با عنوان «زاگرس» که با هدایت مستقیم عناصری از کشور انگلیس و تشکیل تیم از عناصر فعال ضدانقلاب در داخل و خارج کشور به هدایت و راهبری توطئه‌های براندازی بویژه در جریان آشوب‌های اخیر می‌پرداختند شناسایی و در یک عملیات موفق، ضربه خوردند.

 

این اطلاعیه افزوده است: «در جریان ضربه به این شبکه، تعداد هفت نفر از عناصر اصلی و لیدرهای آن در داخل کشور که در امر برنامه‌ریزی، هدایت، تولید محتوا و اقدامات میدانی در اغتشاشات و آشوب های اخیر مشارکت داشتند دستگیر و همزمان با اقدامات فنی و سایبری، گروهها و کانال‌های مرجع آنان نیز از دسترس خارج و مسدود شد.»

 

روابط عمومی سپاه ثارالله استان کرمان ادامه داد:« همچنین بین عناصر دستگیر شده، برخی افراد دوتابعیتی نیز حضور داشته اند که مترصد فرار از کشور بودند اما قبل از هر اقدامی در تور سازمان اطلاعات سپاه ثارالله استان کرمان گرفتار و روانه زندان شدند.»

 

به گزارش رویترز، سخنگوی نخست وزیر انگلیس افزود: «همواره گفته‌ایم که هرگز نمی‌پذیریم از اتباع ما به عنوان یک اهرم دیپلماتیک استفاده شود و از دولت ایران می‌خواهیم که از بازداشت غیرعادلانه اتباع انگلیسی و سایر اتباع خارجی دست بردارد.»

 

«ناصر کنعانی»، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان به تازگی در نشست با خبرنگاران گفت: «آنچه مسلم است اینکه در جریان اغتشاشات اخیر تعدادی از شهروندان کشورهای اروپایی با نسبت‌های مختلفی از نقش آفرینی در جریان اغتشاشات بازداشت شده‌اند و پرونده برخی از آنها تکمیل شده و برخی نیز در مرحله تحقیقات هستند.»

 

وی با بیان اینکه تعداد اتباع این کشورها و تعلق آنها به کدام یک از کشورها مشخص است، افزود: «اطلاع کنسولی و سیاسی به کشورهای متبوع آنها داده شده است؛ ملاقات‌ها و مذاکراتی هم در این رابطه صورت گرفته است و بنابراین نقش شهروندان تعدادی مشخص از کشورها به ویژه کشورهای حوزه اروپا و اروپای غربی در نقش آفرینی در اغتشاشات اخیر کاملا مسجل و روشن است و اطلاعات دقیق در این زمینه وجود دارد.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار